Workshop Halloweenschminken

Scary schmink

Hoe creëer je bloederige snijwonden, blauwe plekken en schrammen? Goed nieuws: je hoeft er niet voor op de vuist. Tijdens de workshop Halloweenschminken bij Studio59 leer je in één dag hoe je met schmink de griezeligste verwondingen creëert. Jaag anderen de stuipen op het lijf met Halloween, spooktochten, carnaval of gewoon voor de fun.

Wat leer je tijdens de workshop?

Je krijgt uitleg over de producten die je kunt gebruiken om de schmink zo echt mogelijk te laten lijken. We demonstreren verschillende make-uptechnieken, die je zelf ook gaat toepassen op je medecursisten. Zo leer je ook van elkaar. Aan het einde van de dag kun je zelf enge verwondingen maken, waarbij je rekening houdt met de anatomie van het gezicht.

Tijd en prijs

Een workshop Halloweenschminken duurt van 10.00 tot 16.00 uur en kost € 75,- per persoon. Lesmaterialen, koffie en thee, lunch en fotoshoot in de studio zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg je een kortingsbon van 15% op ons volledige assortiment.

Inschrijven

In onze agenda zie je wanneer de volgende workshop plaatsvindt. Inschrijven? Stuur dan een mail naar info@studi059.tv. Wil je meer informatie, is er (nog) geen volgende workshop gepland of kun je de geplande dag toevallig niet? Mail ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

CHECK ONZE
AGENDA VOOR DE
GRATIS
STUDIOXPERIENCE

MAAK EEN
AFSPRAAK EN
ONTVANG
DE GRATIS
GOODIEBOX