Kiezen

De een hakt zo de knoop door en de ander overweegt en vergelijkt. Welk type je ook bent: Studio59 gelooft dat je pas echt een goede keuze kunt maken als je de producten ziet, beleeft, ruikt en proeft. Dat doe je tijdens de Studio59Xperience.

Beleef onze styling

De Studio59Xperience is een tour door onze studio. Onder het genot van een hapje en drankje ontdek en ervaar je alle mogelijkheden van onze kleding, make-up en decoratie. Laat de stof door je handen gaan, test verschillende maskers of laat je professioneel schminken door onze visagisten.

Studiotour op maat

Jou perfect voorbereiden op je event. Dat is onze missie. Daarom kun je kiezen voor een Studio59Xperience die afgestemd is op jouw thema of een specifieke vraag. Wij zijn al dertig jaar actief in de feestbusiness en kunnen je daardoor deskundig en persoonlijk advies geven.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van een studiotour? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Voor grotere groepen (vanaf twaalf personen) bieden we speciale arrangementen aan.

CHECK ONZE
AGENDA VOOR DE
GRATIS
STUDIOXPERIENCE

MAAK EEN
AFSPRAAK EN
ONTVANG
DE GRATIS
GOODIEBOX

Agenda

In onze agenda kunt u eenvoudig zien wanneer er nog beschikbaar plaasten beschikbaar zijn. Klikt u een cursus aan dan kunt u zich eenvoudig inschrijven. Staat de cursus niet in de agenda of schikt de ingeplande datum u niet? Stuur dan een e-mail zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen of wellicht een nieuwe workshop in kunnen plannen.